Bedrijfslunch Honselersdijk

Voor een lekkere bedrijfslunch in Honselersdijk kunt u terecht bij Family Treffers. U kunt gezellig bij ons langskomen om een lekkere lunch te eten of u kunt dit af komen halen. Wij kunnen echter ook een bedrijfslunch bij u op de zaak bezorgen. Neem contact met ons op uw bestelling door te geven of vraag naar de mogelijkheden. Wij komen dan de bestelde gerechten die u en uw personeel lekker vinden bij u bezorgen.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Lekkere bedrijfslunch in Honselersdijk

Family Treffers heeft een uitgebreide assortimentslijst, zodat iedereen een geschikt gerecht kan kiezen om te bestellen. Zo kunt u voor uw bedrijfslunch in Honselersdijk heerlijke luxe vers gebakken broodjes, een keuze uit een van de vele rijkelijk gevulde verse maaltijdsalades of een keuze uit een van de vele menu’s bestellen. Voor de broodjes zijn er natuurlijk vele belegmogelijkheden zowel koud als warm.

Neemt contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of stuur een mail.

Hopelijk kunnen wij snel een heerlijke bedrijfslunch of andere bestelling voor u verzorgen. Bezoek onze Brasserie/cafetaria of bel om een bestelling door te geven naar 0174-627252. info@familytreffers.nl

Bekijk ook eens

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

Bekijk het artikel