Een heerlijke bedrijfslunch in Honselersdijk

Voor een overheerlijke bedrijfslunch in Naaldwijk of Honselersdijk schakel je natuurlijk Family Treffers in. Met een uitgebreid assortiment aan broodjes, baguettes, maaltijdsalades en warme gerechten, geniet iedereen optimaal van een heerlijke bedrijfslunch.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Bedrijfslunch Honselersdijk

Genieten zoals jij dat wilt met een bedrijfslunch in Naaldwijk of Honselersdijk

Komen er klanten op bezoek en wil je deze verrassen met heerlijke belegde broodjes? Of trakteer je jouw personeel eens in de week op een uitgebreide bedrijfslunch in Naaldwijk of Honselersdijk? Wat de reden ook is, Family Treffers zorgt er met professionele catering voor dat het je aan niets ontbreekt. Je kiest zelf hoe luxe je de bedrijfslunch wilt maken. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Belegde klassieke zachte broodjes
  • Belegde baguettes
  • Warme belegde broodjes
  • Belegde ciabatta
  • Hamburgers

Wil je precies weten welke gerechten je kunt kiezen voor de bedrijfslunch in Naaldwijk of Honselersdijk? Bekijk dan onze online menukaart. Hier vind je een duidelijk overzicht van de gerechten en de prijzen.

Allergieën of dieet? Wij leveren graag gerechten op maat

Heb je een gezelschap waarbij iemand vegetarisch of veganistisch eet, een dieet volgt of een allergie heeft? Dan zorgen wij ervoor dat de gerechten hierop worden aangepast. Geef dit aan tijdens het bestellen en wij zorgen als bedrijfscateraar ervoor dat iedereen optimaal geniet van een overheerlijke lunch op maat!

Altijd snel en vers geleverd

Waar jouw voorkeur voor de bedrijfslunch in Naaldwijk of Honselersdijk ook naar uit gaat, wij zorgen ervoor dat alles op tijd klaar staat om af te halen. Geef jouw wensen aan door te bellen naar 0174-627252 of mail ons via info@familytreffers.nl. Heb je speciale wensen of allergieën waar we rekening mee moeten houden tijdens de bereiding? Geef dit dan aan tijdens de bestelling.

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel

Ons menu


Family Treffers