Bedrijfscateraar in het Westland

Ben je op zoek naar een bedrijfscateraar in het Westland? Dan is Family Treffers in Honselersdijk precies wat je zoekt. Wij kunnen zowel vers gebakken belegde broodjes als overwerk maaltijden aan bedrijven leveren. Ook voor compleet verzorgde buffetten ben je bij ons aan het juiste adres, zowel voor het ontbijt, lunch, diner of een feestavond. Bij Family Treffers staan wij bekend om de (h)eerlijke verse producten waarmee wij werken. Wij zijn snel en slagvaardig en komen onze afspraken na.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Bedrijfscateraar Westland

Bestel jouw eten bij dé bedrijfscateraar in het Westland

Een heerlijke maaltijd tijdens de bedrijfslunch zorgt ervoor dat jouw personeel weer hard aan het werk kan. Kies daarom voor Family Treffers in Westland als bedrijfscateraar. Wij kunnen voor jouw personeel lekkere belegde broodjes of smakelijke maaltijden en/of maaltijdsalades bereiden waar zij in hun lunchpauze van kunnen genieten. Laat ons die zorg uit handen nemen en ervoor zorgen dat de door jou bestelde gerechten bij jouw werknemers voorgeschoteld worden. Als bedrijfscateraar in het Westland stoppen we niet voordat jij geheel tevreden bent!

Plaats jouw bestelling eenvoudig online of telefonisch

Kies voor gemak en zekerheid; kies Family Treffers als jouw bedrijfscateraar in Honselersdijk, in het Westland. Neem voor meer informatie over onze catering contact met ons op door te bellen naar 0174-627252 of stuur een mail naar info@familytreffers.nl.

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel

Ons menu


Family Treffers