Bedrijfscateraar Westland

Bent u op zoek naar een bedrijfscateraar in het Westland? Dan is Family Treffers in Honselersdijk precies wat u zoekt. Wij kunnen zowel vers gebakken belegde broodjes als overwerk maaltijden aan u als bedrijf leveren. Ook voor compleet verzorgde Buffetten bent u bij ons aan het juiste adres, zowel voor het ontbijt, lunch, diner of een feestavond. Wij Family Treffers staan bekend om de (h)eerlijke verse producten waarmee wij werken. Wij zijn snel en slagvaardig en komen onze afspraken na.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Family Treffers: dé bedrijfscateraar in het Westland

Een heerlijke maaltijd tijdens de lunch zorgt ervoor dat uw personeel weer hard aan het werk kan. Kies daarom voor Family Treffers als bedrijfscateraar. Dan bent u verzekerd van heerlijk eten exact geleverd op de afgesproken tijd. Wij kunnen voor uw personeel lekkere broodjes of smakelijke maaltijden en/of maaltijdsalades bereiden waar zij in hun lunchpauze van kunnen genieten. Laat ons die zorg uit handen nemen en er voor zorgen dat de door u bestelde gerechten precies op de afgesproken tijd bij uw werknemers voorgeschoteld worden. Kies voor gemak en zekerheid: kies Family Treffers als uw bedrijfscateraar in het Westland.

Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0174-627252 of stuur een mail naar info@familytreffers.nl.

Bekijk ook eens

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

Bekijk het artikel