Belegde broodjes kopen in het Westland

Ben je op zoek naar overheerlijke vers gebakken belegde broodjes in het Westland? Kom dan naar Family Treffers in Honselersdijk. Op elk moment van de dag kan je hier terecht voor (h)eerlijke broodjes die bereid zijn met de allerbeste en lekkerste verse ingrediënten. Kom gezellig langs in onze Cafetaria of haal je broodje af. 

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Belegde broodjes Westland

Lunchspecials, warme- en koude belegde broodjes in het Westland

Alle belegde broodjes in onze lunchroom in het Westland worden geserveerd op een vers zacht bruin of wit broodje of op een witte of meergranen baguette. Wij hebben speciaal lunchspecials in ons assortiment opgenomen die erg gewild zijn. Je hebt onder andere keuze uit bijvoorbeeld:

  • Tartaar speciaal met ui, ei en mayonaise;
  • Tartaar Martino met uitjes, augurk, ei en een licht pittige saus;
  • Broodje gezond brie met frisse sla, tomaat, komkommer, ei en een dressing;
  • Warme beenham met honing- mosterdsaus.

Andere warme broodjes zijn bijvoorbeeld een broodje saté en gehaktbal. Heb je liever een koud broodje? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen uit een broodje kaas, kruidenroomkaas, achterham en geitenkaas met honing. Naast broodjes kan je bij ons ook terecht voor een heerlijke verse maaltijdsalade met dressing naar keuze of maak een keuze uit onze kwaliteitshamburgers van 150 gram puur rundvlees of kipfilet.

Kom ook langs bij onze lunchroom

Heb je lekkere trek gekregen? Kom dan snel de belegde broodjes of iets anders van ons menu in het Westland proeven bij Family Treffers. Van maandag tot en met zondag zijn wij van 10:00 tot 22:00 uur open. Heb je vragen over de lekkerste belegde broodjes van het Westland of wilt u het laten bezorgen? Bel dan naar 0174-627252 of bestel online

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel