Lunchen nabij ‘s-Gravenzande

Family Treffers is de perfecte keuze als je lekker wilt lunchen in Honselersdijk, in omgeving ’s Gravenzande. Kom bij ons langs voor een heerlijke maaltijd. Ons aanbod is zeer ruim en varieert van allerlei soorten belegde vers gebakken broodjes, zowel koud als warm, tot een groot aantal verse maaltijdsalades.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Lunchen s Gravenzande

Lunchen voor jong en oud in regio ’s Gravenzande

Voor de volwassenen hebben wij de meest verrukkelijke gerechten. Zo kun je kiezen voor rijkelijk belegde broodjes. Er zijn vele belegmogelijkheden. Het is ook mogelijk een gezonde maaltijdsalade te bestellen als je bij ons komt lunchen in ‘s Gravenzande. Heb je liever iets warms? Geen probleem, ook dat hebben we! Zo kun je kiezen voor frites met een lekkere snack of een burger. Voor de kinderen hebben wij ook wat lekkers. Zij krijgen van ons een speciaal kindermenu, het Kinderfestival. Dit is een combinatie van een lekkere snack en frites met een pakje drinken en verpakt in een vrolijke menutas.

Geniet van onze ruime openingstijden

Je kunt bij ons restaurant in Honselersdijk, nabij ’s-Gravenzande, terecht om heerlijk te lunchen of uit eten te gaan met een lekker glas wijn of een biertje van de tap. Daarnaast haal je bij ons ook een ontbijtje en een goede kop koffie. Wij hebben dan ook ruime openingstijden. Van maandag tot en met zondag kun je bij ons terecht van 11.30 tot 21.00 uur. We hopen dat je snel eens bij ons komt lunchen in omgeving ’s Gravenzande. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0174-627252 of mail naar info@familytreffers.nl

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel

Ons menu


Family Treffers