Snackbar Honselersdijk

Family Treffers is dé snackbar in Honselersdijk. Lekkere frites en snacks vindt u bij ons. U kunt bij ons langskomen om een hapje te eten, maar het is ook mogelijk om iets lekkers af te halen of te laten bezorgen bij u op de zaak. U kunt overal en altijd genieten van heerlijke gerechten die bereid zijn in onze snackbar.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Family Treffers: dé snackbar in Honselersdijk

Bij onze snackbar in Honselersdijk kunt u veel lekkere snacks bestellen, bijvoorbeeld een lekkere hamburger. Het gerecht is pas compleet met een portie krokante verse frites. Wij serveren verse frites van het Hollandse ras de Agria aardappel. Een ras die speciaal voor de frites geselecteerd is. De frites wordt voorgebakken in pure zonnebloemolie. Al onze frites en snacks worden gefrituurd in vloeibaar zuiver plantaardig frituurvet van hoge kwaliteit. U sluit uw maaltijd af met een lekkere milkshake of een ijsje van onze uitgebreide ijskaart. Wij hebben heerlijk roomsoftijs in vele varianten. De kinderen genieten bij ons van een speciaal voor hen samengesteld kindermenu, bestaande uit frites, een snack, een verrassing en wat te drinken. En natuurlijk mag een klein cadeautje niet ontbreken.

Unieke spaaractie

Wij zijn uniek in ons soort als snackbar in Honselersdijk. Heeft u vragen of wilt u meer over ons weten neem dan contact met ons op door te bellen naar 0174-627252 of door een mail te sturen naar info@familytreffers.nl.

Bekijk ook eens

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

Bekijk het artikel