Jouw snackbar in Honselersdijk

Family Treffers is dé snackbar in Honselersdijk. Lekkere frites en snacks vind je bij ons. Je kunt bij ons langskomen om een hapje te eten, maar het is ook mogelijk om iets lekkers af te halen. Je kunt overal en altijd genieten van heerlijke gerechten die bereid zijn in onze snackbar.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Snackbar Honselersdijk

Wij zijn dé snackbar in Honselersdijk

Bij onze snackbar in Honselersdijk kun je genieten van veel verschillende gerechten, bijvoorbeeld een lekkere hamburger en allerlei andere belegde broodjes. Dit zijn perfecte maaltijden voor een lekkere lunch in onze lunchroom! Het gerecht is pas compleet met een portie krokante verse frites. Wij serveren verse frites van het Hollandse ras de Agria aardappel. Een ras dat speciaal voor de frites geselecteerd is. De frites wordt voorgebakken in pure zonnebloemolie. Al onze frites en snacks worden gefrituurd in vloeibaar zuiver plantaardig frituurvet van hoge kwaliteit. Je sluit jouw maaltijd af met een lekkere milkshake of een ijsje van onze uitgebreide menukaart. Wij hebben heerlijk roomsoftijs in vele varianten. De kinderen genieten bij onze snackbar in Honselersdijk van een speciaal voor hen samengesteld kindermenu, bestaande uit frites, een snack en wat te drinken. En natuurlijk mag een klein cadeautje niet ontbreken!

Doe mee met onze unieke spaaractie

Wij zijn uniek in onze soort als snackbar in Honselersdijk. Kom gerust eens langs om te lunchen of kom gezellig dineren. Heb je vragen of wil je meer over ons weten neem dan contact met ons op door te bellen naar 0174-627252 of door een mail te sturen naar info@familytreffers.nl.

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel

Ons menu


Family Treffers