Online broodjes bestellen in het Westland

Bij Family Treffers kun je eenvoudig online de meest heerlijke broodjes bestellen in het Westland. Wij hebben bovendien een zeer sfeervolle brasserie in Honselersdijk. Je kunt hier gezellig langskomen om te eten zowel binnen als op ons gezellige terras, maar je kunt onze broodjes ook op de zaak laten bezorgen. Wij zijn dan ook veel meer dan een lunchroom. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor een lekker ontbijt, een goede kop koffie, een goed glas wijn of een biertje van de tap. Ook hebben wij diverse speciaal bieren. Wij hebben een zeer ruime menukaart voor zowel lunch als diner.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Online broodjes bestellen Westland

Gemakkelijk en snel online broodjes bestellen in het Westland

Je kunt online je broodjes bestellen om deze vervolgens op te komen halen. Wil je liever de broodjes op de zaak laten bezorgen? Bel dan even naar onderstaand nummer, wij helpen je graag verder. Ben je benieuwd geraakt naar het gehele assortiment aan online broodjes om te bestellen in het Westland? Raadpleeg dan ons online menu!

Bestel direct jouw favoriete broodje

Wacht niet langer met het online bestellen van broodjes in het Westland en kom ze op jouw gewenste tijdstip ophalen of laten bezorgen. Heb je vragen over de gerechten of een bijzonder verzoek? Ben je benieuwd naar al het eten dat je bij ons kunt bestellen? Bel dan naar 0174-627252

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel