Maaltijdbezorging in en rondom Naaldwijk

Family Treffers is in te schakelen voor maaltijdbezorging voor bedrijven in omgeving Naaldwijk. Wij bezorgen lunches, diners, maar ook snacks bij jou op het bedrijf. Family Treffers hecht veel waarde aan kwaliteit en gezelligheid en dat alles in een modern goed passend jasje. Dit alles vind je dan ook zeker bij ons terug.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Maaltijdbezorging Naaldwijk

Snelle maaltijdbezorging in regio Naaldwijk

Je kunt bij ons als bedrijf allerlei gerechten bestellen. Tijdens lunchtijd bezorgen wij heerlijke belegde broodjes en rijkelijk gevulde maaltijdsalades. Als diner kun je frites met een lekkere snack bestellen, maar ook hamburgers, een van onze grillspecialiteiten of een ander heerlijk menu. Onze frites zijn altijd heerlijk krokant. Ze zijn gemaakt van de Hollandse Agria aardappel die speciaal voor de frites geteeld wordt en vervolgens voorgebakken wordt in pure zonnebloemolie. Ze worden altijd verantwoord gefrituurd in vloeibaar en zuiver plantaardig frituurvet. De kleintjes kunnen bij ons genieten van ons speciale kindermenu, bestaande uit frites, kipnuggets, kroket of frikandel en een pakje drinken. Als je zin heeft in een van deze lekkernijen, kom dan langs of schakel ons in voor maaltijdbezorging.

Bel of bestel online

Hebben wij je interesse in onze maaltijdbezorging in omgeving Naaldwijk gewekt? Bel dan gelijk naar 0174-627252 om iets te bestellen of doe dit eenvoudig online. Ook voor speciale wensen ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen in onze lunchroom nabij Naaldwijk!

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel

Ons menu