Lunchroom Naaldwijk

Bent u op zoek naar een lunchroom in omgeving Naaldwijk? Dan is Family Treffers precies wat u zoekt. Wij serveren de lekkerste gerechten in onze lunchroom. Als u geen tijd heeft om langs te komen, kunt u ook een lunch op de zaak laten bezorgen. Voor een heerlijke lunch bent u bij ons aan het juiste adres.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Sfeervolle lunchroom in regio Naaldwijk

Als u onze lunchroom in omgeving Naaldwijk bezoekt, zult u gelijk merken hoe sfeervol en gezellig deze is. U kunt ook plaatsnemen op ons gezellige terras. Daar kunt u genieten van een heerlijk belegd broodje, een rijk gevulde maaltijdsalade of gewoon onze lekkere frites met een snack. U kunt bovendien gerust uw kinderen meenemen. Ook voor hen hebben wij iets lekkers: het Kinderfestival. Een portie frites, kipnuggets, kroket, of een frikandel en een pakje drinken. Genoeg redenen dus om onze lunchroom eens te komen bezoeken

Geen tijd om langs te komen? Laat uw lunch bezorgen

Als u wel zin heeft in een lekkere lunch, maar geen tijd heeft om langs te komen, kunt u alsnog genieten van een van onze heerlijke gerechten. Wij bezorgen deze namelijk ook bij u op het bedrijf. Neem telefonisch contact op met onze lunchroom in regio Naaldwijk en geef uw bestelling door. Ons telefoonnummer is 0174-627252.

Bekijk ook eens

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

Bekijk het artikel