Jouw lunchroom nabij Naaldwijk

Ben je op zoek naar een lunchroom in omgeving Naaldwijk? Dan is Family Treffers in Honselersdijk precies wat je zoekt! Wij serveren de lekkerste gerechten in onze lunchroom. Als je geen tijd heeft om langs te komen, kun je ook een lunch op de zaak laten bezorgen. Je bent bij ons dus altijd aan het juiste adres voor een (h)eerlijke lunch!

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Lunchroom Naaldwijk

Kom ook naar onze sfeervolle lunchroom in regio Naaldwijk

Als je onze lunchroom nabij Naaldwijk bezoekt, zul je gelijk merken hoe sfeervol en gezellig deze is. Je kunt er ook voor kiezen om plaats te nemen op ons gezellige terras. Daar kun je bovendien genieten van een heerlijk belegd broodje, een rijk gevulde maaltijdsalade of gewoon onze lekkere frites met een snack. Je kunt bovendien gerust je kinderen meenemen. Ook voor hen hebben wij iets lekkers; het Kinderfestival. Deze bestaat uit een portie frites, kipnuggets, kroket, of een frikandel en een pakje drinken. Genoeg redenen dus om onze lunchroom eens te komen bezoeken.

Geen tijd om langs te komen? Laat jouw lunch bezorgen

Als je wel zin heeft in een lekkere lunch, maar geen tijd heeft om langs te komen, kun je alsnog genieten van een van onze heerlijke gerechten. Wij bezorgen deze namelijk ook bij jou op het bedrijf. Neem telefonisch contact op met onze lunchroom in regio Naaldwijk en geef jouw bestelling door. Wij zijn te bereiken op 0174-627252. Ook voor andere vragen ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen.

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel