Jouw lunchroom nabij Naaldwijk

Ben je op zoek naar een lunchroom in omgeving Naaldwijk? Dan is Family Treffers in Honselersdijk precies wat je zoekt! Wij serveren de lekkerste gerechten in onze lunchroom. Je kunt bij ons altijd terecht voor een (h)eerlijke lunch!

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Lunchroom Naaldwijk

Kom naar onze sfeervolle lunchroom in regio Naaldwijk

Als je onze lunchroom nabij Naaldwijk bezoekt, zul je gelijk merken hoe sfeervol en gezellig deze is. Je kunt er ook voor kiezen om plaats te nemen op ons gezellige terras. Daar kun je bovendien genieten van een heerlijk belegd broodje, een rijk gevulde maaltijdsalade of gewoon onze lekkere frites met een snack. Je kunt bovendien gerust je kinderen meenemen. Ook voor hen hebben wij iets lekkers; het Kinderfestival. Deze bestaat uit een portie frites, kipnuggets, kroket, een kaassoufflé of een frikandel en een pakje drinken. Genoeg redenen dus om onze lunchroom nabij ’s-Gravenzande eens te komen bezoeken.

Kom langs in de lunchroom of haal jouw lunch bij ons af

Het is ook mogelijk om een overheerlijke lunch af te halen bij onze lunchroom nabij Naaldwijk. Neem telefonisch contact op met onze lunchroom in regio Naaldwijk en geef jouw bestelling door. Wij zijn te bereiken op 0174-627252. Ook voor andere vragen ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen.

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel

Ons menu