Jouw lunchroom nabij Naaldwijk

Ben je op zoek naar een lunchroom in omgeving Naaldwijk waar je een heerlijke lunch kunt eten? Dan is Family Treffers in Honselersdijk precies wat je zoekt! In onze lunchroom vind je de lekkerste gerechten van verse producten en de beste ingrediënten. Je kunt bij onze brasserie in Naaldwijk altijd terecht voor een (h)eerlijke lunch!

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Lunchroom Naaldwijk

Kom naar onze sfeervolle lunchroom in regio Naaldwijk

Als je onze lunchroom nabij Naaldwijk bezoekt om te genieten van een heerlijke lunch, zul je gelijk merken hoe sfeervol en gezellig deze is. Je kunt er ook voor kiezen om plaats te nemen op ons gezellige terras. Daar kun je bovendien genieten van heerlijk belegde broodjes, rijk gevulde maaltijdsalades, ambachtelijke hamburgers of gewoon onze lekkere frites met een snack. Je kunt bovendien gerust je kinderen meenemen. Ook voor hen hebben wij bij onze brasserie in Naaldwijk een heerlijke lunch; het Kinderfestival. Deze bestaat uit een portie frites, kipnuggets, kroket, een kaassoufflé of een frikandel en een pakje drinken. Wat wil een kind nog meer? Genoeg redenen dus om onze lunchroom nabij ’s-Gravenzande eens te komen bezoeken.

Kom langs in de lunchroom of haal jouw lunch bij ons af

Het is ook mogelijk om een overheerlijke lunch af te halen bij onze lunchroom in Honselersdijk, nabij Naaldwijk. Neem telefonisch contact op met onze lunchroom in regio Naaldwijk en geef jouw bestelling door. Wij zijn te bereiken op 0174-627252 of stuur een e-mail naar info@familytreffers.nl. Ook voor andere vragen ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen.

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel

Ons menu


Family Treffers