Lunch laten bezorgen op kantoor

Family Treffers kan voor jou een lekkere lunch bezorgen op kantoor. Heb je zin om met collega’s een uitgebreide lunch te bestellen? Dan is de keuze voor Family Treffers snel gemaakt. Wij bieden je een uitgebreid menu en een goede en snelle bezorgservice.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Lunch bezorgen op kantoor

Uitgebreide lunch laten bezorgen op kantoor

Als je genoeg heeft van dezelfde boterhammen tijdens de lunch op kantoor, is een lunch van Family Treffers perfect. Wij bieden jou de meest luxe belegde broodjes en de heerlijkste maaltijdsalades als lunch. Er is zeker een broodje of maaltijdsalade waar je spontaan van gaat watertanden. Ideaal aan onze cafetaria is dat je jouw lunch niet zelf hoeft te komen ophalen. Jouw lunchpauze duurt immers al kort genoeg. Wij komen de lunch op het door jouw gewenste moment bij je op kantoor bezorgen. Vervolgens kun je genieten van een overheerlijke en uitgebreide lunch.

Bestel direct de lekkerste bedrijfslunch!

Of je nu met vijf of 20 werknemers werkt, wij zorgen ervoor dat je optimaal geniet door de lekkerste lunch te bezorgen bij jou op kantoor. Heb je al honger gekregen? Bekijk ons menu op de website en bestel direct of bel naar 0174-627252. Ook als je vragen hebt over de mogelijkheden of onze producten kun je bellen naar dit nummer. Wij nemen graag al je zorgen uit handen.

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel