Lunch laten bezorgen in Naaldwijk

Het is natuurlijk heerlijk als je niet de deur uit hoeft voor een lekkere lunch, maar deze gewoon op locatie kunt laten bezorgen in het Westland, bijvoorbeeld de omgeving van Naaldwijk. Family Treffers maakt dit mogelijk. Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze cafetaria om te genieten van een van onze heerlijke gerechten of om iets af te komen halen.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Laat jouw lunch van Family Treffers bezorgen bij u thuis in Naaldwijk

Als je als bedrijf geen zin hebt om zelf een lunch te verzorgen, laat je deze toch gewoon lekker bezorgen bij je bedrijf in Naaldwijk of elders in het Westland? Family Treffers doet dit graag voor jullie. Wij kunnen veel verschillende gerechten voor u klaarmaken. Zo kun je kiezen voor een van onze vele luxe belegde broodjes of een rijkelijk gevulde maaltijdsalade. Een warm gerecht kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld een hamburger of kip and chips. Zelfs de kleintjes kunnen genieten van een lekkere maaltijd bij ons. Zij kunnen kiezen voor het overheerlijke Kinderfestival. Voor iedereen hebben wij wat wils op ons menu.

Neem contact met ons op

Als je nog vragen heeft over de mogelijkheden om jouw lunch in omgeving Naaldwijk te laten bezorgen of over de verschillende gerechten die je online kunt bestellen, kun je altijd contact met ons opnemen. Daarvoor kun je bellen naar 0174-627252 of mailen naar info@familytreffers.nl.

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel