Bedrijfscateraar Westland

Bent u op zoek naar een bedrijfscateraar in het Westland? Dan is Family Treffers in Honselersdijk precies wat u zoekt. Wij staan bekend om de heerlijke producten, de gezellige sfeer en de vriendelijke benadering van onze klanten. U kunt bij ons ieder moment van de dag terecht. Voor een ontbijt, een kop koffie, een lunch, een snelle snack of een diner.
Home » Catering

Bent u op zoek naar een bedrijfscateraar in het westland?
Dan is Family Treffers precies wat u zoekt.


Family Treffers Catering biedt u een breed assortiment cateringmogelijkheden aan voor zowel bedrijven als particulieren. In de foto’s hieronder vindt u slechts een selectie uit ons assortiment.

Graag stellen wij, in overleg met u, voor iedere gelegenheid en rekening houdend met het aantal gasten, uw budget en uw wensen, de juiste gerechten samen. Wij willen benadrukken dat alle variaties welke mogelijk zijn. Eigen initiatief is meer dan welkom! Uw catering moet tenslotte precies zijn zoals u het wenst! Voor elk budget en elk idee hebben wij een passende oplossing.

Wij werken uitsluitend met de allerbeste grondstoffen en dragen er zorg voor dat de door u bestelde producten steeds in optimale conditie bij u aankomen.

Family Treffers staat garant voor (h)eerlijk eten. Uiteraard zullen wij en onze medewerkers u met alle plezier bij uw keuzes adviseren.

Catering folder

Klik op de afbeelding om de catering folder te openen.