Catering in het Westland

Op zoek naar een ervaren bedrijf dat de catering kan verzorgen in de gemeente Westland? Dan ben je bij Family Treffers aan het juiste adres. Dit ervaren familiebedrijf staat bekend om heerlijk vers en smakelijk eten, wat vers voor jou bereid wordt. Laat ons weten wat je wilt en wij regelen het!

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Catering Westland

Uitgebreide catering laten verzorgen in het Westland

Wij bieden niet zomaar een cateringservice aan, wij bedienen een ontzettend uitgebreid menu aan, waarbij je jouw gasten aangenaam mee verrast! Zo bieden wij:

  • Finger foods
  • Walking dinner
  • Dessertbuffetten
  • Warme en koude buffetten
  • Belegde broodjes en lunchspecials
  • Diners bestaande uit meerdere gangen

Wij bieden catering aan zowel particulieren en bedrijven in de gemeente Westland. Het menu stellen we compleet met jou samen, zodat we er zeker van zijn dan het aansluit bij jouw of jullie wensen.

Al jouw wensen nemen wij in acht

Zijn er gasten waarbij rekening gehouden moet worden met een allergie of dieetwensen? Geen enkel probleem. Omdat wij de gerechten volledig op maat maken, kunnen wij rekening houden met deze wensen. We zullen ervoor zorgen dat er voldoende alternatieven zijn en dat er geen sprake is van kruisbesmetting.

Bespreek de mogelijkheden

Is dit de catering waar je naar op zoek was voor jouw feest in de gemeente Westland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0174-627252 of stuur een mail naar info@familytreffers.nl. We kijken ernaar uit om voor jou de catering te mogen verzorgen! Wil je eerst ons eten proeven? Kom dan langs in onze cafetaria in Honselersdijk voor een heerlijke lunch of smakelijk avondmaal!

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel