Cafetaria nabij Naaldwijk

Ben je op zoek naar een cafetaria in omgeving Naaldwijk waar met (h)eerlijke producten wordt gewerkt? Kom dan langs in de cafetaria van Family Treffers in Honselersdijk. Hier vind je een breed assortiment aan belegde broodjes, salades, hamburgers, warme gerechten, ijsjes, snacks en nog veel meer. Wil je op je gemak genieten van je bestelling? Dan ben je van harte welkom in onze brasserie. Wil je alleen je bestelling snel ophalen? Dan kan dat natuurlijk ook! Je kan je bestelling afhalen in onze cafetaria. Maar ook voor catering kan je ons inhuren.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Cafetaria Naaldwijk

Bij de cafetaria in omgeving Naaldwijk kan je ook heerlijk dineren

Bij onze cafetaria in omgeving Naaldwijk kun je ook goed uit eten. Alle warme maaltijden worden geserveerd met friet of een baguette met kruidenboter of rijst met groenten en natuurlijk altijd een frisse Westlandse salade met heerlijke verse dressing. Kies uit heerlijke maaltijden zoals spareribs, varkenshaasspies, Japanse saté, bami, kipschnitzel of een loempia speciaal. Ook zijn wij gespecialiseerd in onze ‘Family burgers’. De burgers zijn gemaakt van 100% rundvlees of kipfilet en geserveerd met een ambachtelijke oer broodje met sla, rode ui en tomaat. Bestel je een menu? Dan krijg je er frietjes en een verse rauwkostsalade bij. Sluit het diner af met een heerlijk Sundae- ijsje, een overheerlijk Donut icecream sandwich of een van onze andere specialiteiten.

Je bent van harte welkom in onze cafetaria in omgeving Naaldwijk

Van maandag tot en met zondag is onze cafetaria in Honselersdijk, omgeving Naaldwijk, van 11.30 tot 21.00 uur open. Op elk moment van de dag is het een goed idee om een bezoekje te brengen aan Family Treffers, het beste restaurant in de regio Westland. Wij zien je graag verschijnen! Heb je vragen? Stel ze door te e-mailen naar info@familytreffers.nl of te bellen naar 0174-627252. Via dit nummer kun je tevens jouw bestelling plaatsen.

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel

Ons menu


Family Treffers