Brasserie nabij Naaldwijk

Family Treffers is een gezellige brasserie in Honselersdijk, in de omgeving van Naaldwijk. Hier kan je lekkere belegde broodjes, salades, snacks, maaltijden en hamburgers eten die met liefde zijn bereid. Wij gebruiken alleen de allerbeste en lekkerste ingrediënten en dat proef je! Heb je geen tijd om lang te lunchen? Dan kan je je broodje ook in de Brasserie ophalen.

ReserverenBestellen
Uitgebreid broodassortiment

Vers gebakken broodjes

Sparen voor korting

Uitgebreid menu

Home » Brasserie Naaldwijk

Geniet van (h)eerlijke broodjes en salades in de brasserie in omgeving Naaldwijk

In de brasserie in omgeving Naaldwijk kan je genieten van de lekkerste gerechten in een gezellige en moderne sfeer. Kom ook lekker lunchen! Ben je ergens allergisch voor of volg je een bepaald dieet? Laat het ons vooral weten. Dan houden wij daar graag rekening mee. Zowel jong als oud zal zich thuis voelen in onze gezellig brasserie nabij Naaldwijk. Kies uit heerlijke salades zoals de chicken salade, geitenkaassalade, Old Amsterdam kaassalade of de gerookte zalm salade. Of geniet lekker van een oer Hollands slaatje zoals een Huzarenslaatje, Russisch ei en een kleine rauwkostsalade. Heb je liever een broodje? Dan heb je onder andere keuze uit warme- en koude belegde broodjes zoals:

  • Een broodje saté met twee satéstokjes;
  • Gehaktbal;
  • Teriyaki chicken met gebakken kip met champignons, paprika en ui;
  • Indische kip met gebakken stukjes kip, champignons en ui;
  • Eiersalade met baconstrips;
  • Franse brie met honing;
  • Jonge kaas en nog veel meer.

Kom ook langs en geniet van de sfeer

Wil je heerlijk puur genieten van overheerlijke broodjes en andere gerechten? Dan ben je bij Family Treffers in Honselersdijk aan het juiste adres. Wij zien je graag binnenkort in onze brasserie en cafetaria nabij Naaldwijk. Je kunt ons ook inschakelen voor catering in het Westland. Heb je vragen? Bel dan naar het telefoonnummer 0174-627252 of stuur een e-mail naar info@familytreffers.nl.

IN DE TOP 5 VAN DE CAFETARIA TOP 100!

De Beste Van
Zuid-Holland

 Bekijk het artikel

Ons menu


Family Treffers